Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:47 πμ
 
wm small
Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 23:27

Ο κόσμος επιβραβεύει τη Γέφυρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής «Εθνικής Εβδομάδας» που διοργάνωσε το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. δημοσιοποίησε τα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη μεταξύ των τελών Σεπτεμβρίου και αρχών Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 2.079 συνδρομητών ηλεκτρονικής διέλευσης «ΓΕΦΥΡΑ e-pass», οι οποίοι δέχθηκαν να απαντήσουν στο σχετικό ερωτηματολόγιο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας ιδίως για την αποδοχή που έχει το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών είναι εντυπωσιακά και δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου εμπιστεύεται τις υπηρεσίες της Γέφυρας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι :

Το 87% δηλώνει πολύ ικανοποιημένο από την επίσκεψη.

Το 93% δηλώνει πολύ ικανοποιημένο από τη συμπεριφορά του προσωπικού του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών.

Το 98% δηλώνει ότι έλαβε τις πληροφορίες που ήθελε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του.

Το 89% χρησιμοποιεί τις online υπηρεσίες διαχείρισης λογαριασμού, είτε μέσω του website www.gefyraepass.gr, είτε μέσω της εφαρμογής MyGefyra.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 319 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.