Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 09 Οκτωβρίου 2021 17:19

Ο Βασίλης Βλάχος από τη Λεπενού στην ομάδα της Κατερίνας Καραβάτου με την εκπομπή «Τι λες τώρα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μέσα από τη συχνότητα του Mega και με την εκπομπή “Τι λες τώρα” κρατά συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό η Κατερίνα Καραβάτου τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου, ενώ μάλιστα έσμιξε επαγγελματικά με τη Μαρία Ηλιάκη μετά από αρκετά χρόνια.

Η ομάδα της εκπομπής της αποτελείται από ικανούς ανθρώπους, ενώ ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θα βρίσκεται στο πλευρό της και στο front team του νέου project του σταθμού.

Το πρόσωπο που συμπλήρωσε την ομάδα μπροστά από τις κάμερες είναι ο δημοσιογράφος Βασίλης Βλάχος με καταγωγή από τη Λεπενού, ο οποίος είχε εργαστεί και στη ραδιοφωνική εκπομπή του Ρυθμού 94.9 και στο πρωινό πρόγραμμα “The Mappes Show”.

Να σημειωθεί πως ο Βασίλης Βλάχος, πριν λίγες μέρες μίλησε για τον εαυτό του και έκανε γνωστό πως κατάγεται απο τη Λεπενού.

O Βασίλης Βλάχος

hellomagazine

Διαβάστηκε 1081 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.