Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 18:26

Θεοφανία Παπαθωμά: «Είμαι προικισμένη από τη φύση, δεν θέλω να παρεμβαίνω»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τη σχέση της με τον Γρηγόρη Πετράκο, την οικογένειά τους, αλλά και τα χρόνια που περνούν μίλησε σε τηλεοπτική της συνέντευξη την Παρασκευή (8/10) η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά και δήλωσε «προικισμένη από τη φύση».

«Σε μια οικογένεια ο καθένας έχει τον ρόλο του. Ο άνδρας δεν μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, αλλά στη μοίρα που του αναλογεί Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας και της φροντίδας σίγουρα το καταλαμβάνουν τα παιδιά. Ο άνδρας πρέπει να έχει στο νου του τη γυναία, να την φροντίζει και να την ενεργοποιεί, να την γεμίζει» ανέφερε στην εκπομπή Mega Καλημέρα.

Μιλώντας για τον Γρηγόρη Πετράκο η ηθοποιός είπε ότι «ασχολείται πολύ με τα παιδιά και με βοηθάει αρκετά. Δεν θα πω ότι έχω παράπονο».

«Υπάρχει έρωτας ανάμεσά μας, όπως και ο θαυμασμός και η αγάπη» δήλωσε.

«Η απιστία αφορά αυτόν που την κάνει»

Η Θεοφανία Παπαθωμά αναφέρθηκε επίσης στο θέμα της απιστίας για το οποίο εξήγησε «αφορά σε αυτόν που την κάνει, όχι στον άλλο. δεν μου έχει έτυχε να συγχωρήσω απιστία. Η αγάπη βέβαια λένε συγχωρεί τα πάντα».

Τι είπε για τα κιλά της και τις επεμβάσεις

«Μου είχαν μείνει πέντε κιλά από την τελευταία εγκυμοσύνη, έχασα τα 3 και έχω να χάσω τα υπόλοιπα. Από μία ηλικία και μετά τα κιλά δεν φεύγουν, επιμένουν τα άτιμα» δήλωσε.

Τέλος, η ηθοποιός επεσήμανε ότι δεν της αρέσει να κάνει παρεμβάσεις στο σώμα της. «Μ΄αρέσει να είμαι φυσική, δεν θέλω να παρεμβαίνω, θα το πάω έτσι όσο αντέξω. Είμαι προικισμένη από τη φύση» είπε.

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστηκε 948 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.