Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:31 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 18:24

Αγρίνιο: Κατακυρώθηκε η δημοπρασία για την ανάπλαση της Χ. Τρικούπη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σημαντικές αποφάσεις για μια σειρά έργων στον δήμο Αγρινίου, πήρε στην τελευταία συνεδρίαση της η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αγρινίου.

H Eπιτροπή, μεταξύ άλλων, ενέκρινε παμψηφεί το υπ’ αριθμ. Νο2 πρακτικό δημοπρασίας για την ανάθεση της Σύμβασης του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ – ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», προϋπολογισμού με Φ.Π.Α. 3.350.000,00 €.

Επίσης κατακύρωσε το αποτέλεσμα δημοπρασίας για την ανάθεση της Σύμβασης του έργου, στον Οικονομικό Φορέα: “ΤΕΜΕΚ Α.Τ.Ε.”, ως προσωρινό Ανάδοχο, με μέση έκπτωση προσφοράς 54,09%.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, η προσφορά αυτή είναι σύμφωνη με την υπ’ αρ. 7552/08-02-2021 Διακήρυξη και ανταποκρίνεται πλήρως στις
απαιτήσεις της Υπηρεσίας σύμφωνα με την μελέτη και είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά με βάση την τιμή.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 356 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.