Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 18:27

Σασμός: Ένα έντονο ερωτικό τρίγωνο ξεδιπλώνεται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ευφημία Καλογιάννη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την σειρά “Σασμός”, αλλά και για ένα νέο ερωτικό τρίγωνο που έρχεται για να μας διχάζει. Η Ντίνα θα μπλεχτεί σε μία περίπλοκη κατάσταση, στα επόμενα επεισόδια.

Όπως δήλωσε η ηθοποιός, ο συγκεκριμένος χαρακτήρας θα περάσει πολλά. Η Ντίνα είναι πολύ ερωτευμένη με τον Αντώνη, παρόλο που εκείνος δείχνει μονίμως σκεπτικός.

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους, θα προχωρήσει αρκετά. Τα νέα αυτά θα φτάσουν και στην Μαρίνα, η οποία θα έχει ένα μικρό ξέσπασμα. Τη στιγμή που αποφάσισε να του πει το μεγάλο ναι, η ευκαιρία χάθηκε. Ο Αντώνης, είναι αλλού…

Ο Σασμός φέρνει ένα δυνατό ερωτικό τρίγωνο

Όπως ανέφερε η Ευφημία Καλογιάννη, η Ντίνα δε θα μάθει σύντομα τα ερωτικά συναισθήματα του Αντώνη για την Μαρίνα. Παρόλο που βλέπει πως ο αγαπημένος της είναι σκεπτικός, το μυαλό της δε πηγαίνει σε αυτή τη γυναίκα.

Μαζί θα ζήσουν μία έντονη ιστορία. Η σχέση τους θα προχωρήσει, μέχρι ο Αντώνης να αντιληφθεί πως δε μπορεί να κοροϊδεύει άλλο τη συνάδελφό του. Τα μάτια του προδίδουν άλλα…

Μία εκδρομή τους, θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει μεγαλύτερο κακό. Η φίλη της Μαρίνας, η Κατερίνα, θα τους δει από μακριά και θα τρέξει να πει τα νέα στην φιλενάδα της.

Η Μαρίνα θα λυγίσει. Ο αγαπημένος της Αντώνης προχώρησε τη ζωή του. Μόνο που ο Αντώνης δεν αισθάνεται το ίδιο με την Ντίνα. Η Ντίνα είναι θαμπωμένη από τον πρωταγωνιστή και αρνείται να δει την αλήθεια.

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 620 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.