Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 18:56

Η Γη της Ελιάς: Η Στέλλα είχε παράλληλη σχέση πριν πεθάνει

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία σοκαριστική εξέλιξη έρχεται για να ταράξει τα νερά στη Μάνη! Η Στέλλα, η κόρη της Χάιδως, διατηρούσε παράλληλη σχέση, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, στην γη της ελιάς.

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει το φρικτό αυτό φονικό. Την ημέρα του γάμου της, η Στέλλα μεταφέρεται νεκρή στην εκκλησία, ενώ την ίδια στιγμή δολοφονείται και ο πατέρας της. Όλη η Μάνη θρηνεί και βρίσκεται σε απόγνωση.

Ενώ η Χάιδω υποστηρίζει πως όλα είναι μια κακή βεντέτα και πως φταίνε οι Καπερνάροι για την μεγάλη αυτή απώλεια, ένας νέος ύποπτος φτάνει στο αστυνομικό τμήμα και ομολογεί. Ο Νικόλας βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας και φέρνει την απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση!

Ο νέος ύποπτος καταθέτει

Στην αστυνομία φτάνει ο Νικόλας. Ο Νικόλας υποστηρίζει και παραδέχεται στις αρχές πως διατηρούσε παράλληλη σχέση με την Στέλλα, στην γη της ελιάς. Παρόλο που εκείνη ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον Μάνο, οι κρυφές τους συναντήσεις δε σταμάτησαν.

Μάλιστα, ο Νικόλας πίστευε πως το παιδί που είχε μέσα της, ήταν δικό του και όχι του Μάνου. Ο Στέφανος και ο Στάθης που κατηγορούνται για το διπλό αυτό έγκλημα, αφήνονται ελεύθεροι.

Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας κρατείται στο τμήμα, δίνοντας τη μία κατάθεση μετά την άλλη. Τα νέα φτάνουν στην Χάιδω, η οποία καταρρέει. Δε μπορεί να πιστέψει πως το παιδί της είχε και άλλον σύντροφο, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να παντρευτεί.

Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Η βεντέτα μένει για λίγο πίσω, με την Χάιδω να χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Η αποκάλυψη του Νικόλα θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλο το χωριό. Είναι αυτός ο δολοφόνος της Στέλλας;

Πηγή: youfly.com

Διαβάστηκε 923 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.