Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 13:28

Λαμία-Παναιτωλικός: Κυριαρχεί η ισοπαλία στα μεταξύ τους παιχνίδια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παναιτωλικός και Λαμία κοντράρονται για την τέταρτη αγωνιστική της Super League στις 18:15 στο «Αθανάσιος Διάκος». Αμφότερες οι ομάδες έρχονται από ήττες στο πρωτάθλημα και θέλουν τους βαθμούς με την ομάδα του Αγρινίου να πατάει καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα πρωταθλήματα.

Η προαναγγελία της Super League για την σημερινή αναμέτρηση:

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς στο πρωτάθλημα, ωστόσο σε παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες που αρχικό στόχο έχουν να βρεθούν μακριά από τις τελευταίες θέσεις, ο νικητής αποκτά ισχυρό προβάδισμα.

Έτσι η χωρίς βαθμό ακόμα Λαμία, που μπορεί να επικαλεστεί το δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα, χρειάζεται να πάρει κάτι στην έδρα της. Την επισκέπτεται ο Παναιτωλικός, που αν και έχασε από τον ΠΑΟΚ, δείχνει περισσότερο αποτελεσματικός από πέρσι.

Η Λαμία

Η Λαμία είναι η μία από τις δύο ομάδες, που δεν έχει βαθμό από τα τρία πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Η άλλη είναι ο Απόλλων Σμύρνης.
Έχασε και τα τρία παιχνίδια της στο γκολ, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει κάποιο. Τα δύο γκολ που πέτυχε με Βόλο και Ολυμπιακό ήλθαν αφού ήταν πίσω στο σκορ με 2-0.
Πέρσι είχε χάσει και τα τέσσερα πρώτα, ενώ δεν είχε νίκη στα δέκα πρώτα, αλλά δεν θέλει να εμπλακεί σε περιπέτεια σαν την περσινή.
Στην έδρα της έχασε το πρώτο παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, ενώ είχε χάσει και το τελευταίο περσινό από τον ΟΦΗ. Αμέσως πριν είχε κάνει ένα σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα στη Λαμία.
Δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην έδρα της.

Οι τελευταίοι αγώνες

12.09.2021: Βόλος – Λαμία 2-1 (Τιρόνε)
19.09.2021: Λαμία – Ολυμπιακός 1-2 (Καραμάνος)
22.09.2021: ΑΕΚ – Λαμία 1-0

Το πρόγραμμα

26.09.2021: Λαμία – Παναιτωλικός
03.10.2021: Ιωνικός – Λαμία
17.10.2021: Λαμία – Άρης

Ο Παναιτωλικός

Με τέσσερις βαθμούς στα τρία πρώτα παιχνίδια, ο Παναιτωλικός έχει κάνει ξεκίνημα καλύτερο από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Πέρσι έφτασε στην 8ηαγωνιστική για να μαζέψει τόσους βαθμούς, ενώ πέρσι έφτασε τους τέσσερις βαθμούς στα 11 πρώτα παιχνίδια!
Εκτός έδρας ξεκίνησε με νίκη στο Περιστέρι. Δεν είναι η πρώτη φορά που νικά στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του στη σεζόν, πότε όμως δεν έχει κερδίσει τα δύο πρώτα, κάτι που θα επιχειρήσει να κάνει στη Λαμία.

Οι τελευταίοι αγώνες

11.09.2021: Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 0-0
19.09.2021: Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-2 (Βέργος, Ζεστέντ)
22.09.2021: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-2 (Χόρχε Ντίας)

Το πρόγραμμα

26.09.2021: Λαμία – Παναιτωλικός
03.10.2021: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ
17.10.2021: Παναιτωλικός – ΟΦΗ

Μεταξύ τους

Η ισοπαλία κυριαρχεί στα μεταξύ τους παιχνίδια, που ήδη έφτασαν τα 10 και τα έξι δεν είχαν νικητή. Ισόπαλα είναι και τα τέσσερα από τα έξι τελευταία.
Η Λαμία δεν έχει χάσει τα έξι τελευταία, έχοντας κερδίσει δύο από αυτά. Έχει δύο νίκες στα τέσσερα τελευταία. Ωστόσο δεν είχε νίκη στα έξι πρώτα!
Ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει τα δύο από τα τέσσερα πρώτα και δεν είχε χάσει τα έξι πρώτα. Ο Παναιτωλικός δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία.
Η Λαμία έχει κερδίσει το ένα από τα πέντε που έχουν παίξει στην έδρα της, πρόπερσι στα Playouts. Άλλωστε και οι δύο νίκες της Λαμία στην ιστορία είναι στην 1η αγωνιστική των Playouts. Τον Ιούνιο του 2020 στη Λαμία και το Μάρτιο του 2021 στο Αγρίνιο.
Και τα τέσσερα παιχνίδια της κανονικής διάρκειας στις δύο τελευταίες σεζόν έληξαν ισόπαλα.

Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 2
Ισοπαλίες: 6
Νίκες Παναιτωλικού: 2

Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 1
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Παναιτωλικού: 1

Πέρσι

19.10.2021: Λαμία – Παναιτωλικός 0-0
(Στο 90’ 2η κίτρινη Χατζηστραβός)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 331 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.