Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 01:35

Αγρίνιο: Με συνθέσεις και ποίηση της Γ. Τριανταφύλλου η παρουσίαση του βιβλίου της «Φάσμα Ψυχής» (Photos)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Το απόγευμα του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Ελληνίς» πραγνατοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Φάσμα Ψυχής» της Γεωργίας Τριανταφύλλου, Μουσικολόγου – Υψιφώνου, Παιδαγωγού και Συγγραφέα, σε μια διοργάνωση του Δήμου Αγρινίου. 

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν η κ. Κατερίνα Παπαδημητρίου, Μουσικός και Διευθύντρια του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης και η κ. Χριστίνα Κορκοντζέλου, Παιδαγωγός – Πιανίστρια, ήταν εμπλουτισμένη με μουσικά μέρη – συνθέσεις της συγγραφέως.

Την παρουσίαση συντόνισε η κ. Μαριάννα Παππά Πετρίδη, Φιλόλογος – Αρθρογράφος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Το «Φάσμα Ψυχής» της Γεωργίας Τριανταφύλλου αποτελείται από μία σειρά ποιημάτων, που απεικονίζουν το σύγχρονο άνθρωπο και τη λεπτή ισορροπία που πασχίζει να κρατήσει ανάμεσα στη φθορά και στην πραγματική ζωή υπό τις επικρατούσες συνθήκες. Ένας ύμνος του «είναι» και του «φαίνεσθαι» σήμερα.

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 779 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 12:57
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.