Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  12:49 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 10:48

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ανακοίνωση Καμπάνιας ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών με τίτλο ''Μένει Μυστικό''

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το «Χαμόγελο του Παιδιού», συνδιοργανώνουν καμπάνια ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και των αρμοδίων φορέων του Δήμου Μεσολογγίου.

«ΜΕΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ»

Η δράση  θα πραγματοποιηθεί από την κινητή μονάδα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ»  του «Χαμόγελου του Παιδιού» που σε περιόδους κρίσης μετατρέπεται σε Κινητό Επιχειρησιακό Κέντρο Ενημέρωσης, Εκπαίδευσης & Τεχνολογίας, για να συμβάλει βοηθητικά σε όποια περιοχή υπάρχει ανάγκη. Ο χώρος του «ΟΔΥΣΣΕΑ» είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, τηρώντας αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες.

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί στο Λιμάνι Μεσολογγίου  στις 23 και 24 /9/2021 ημέρα Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες  από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 14:00 μ.μ.  για τους μαθητές των σχολείων  και από 17:00 μ.μ. μέχρι 21:00 μ.μ  για το ευρύτερο κοινό.  Οι εγγραφές θα γίνονται στη φόρμα: https://forms.gle/P1xM2ZfuroWTAVg4A.

μεσολόγγι καμπανια μενει μυστικο

Διαβάστηκε 521 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.