Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 18:25

“Καλάβρυτα 1943”: Το Νοέμβριο στους κινηματογράφους η ιστορική ταινία – Δείτε το τρέιλερ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Από τις 11 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η προβολή της συγκλονιστικής ιστορικής ταινίας “Καλάβρυτα 1943” στους κινηματογράφους που αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού. 

Στην ταινία που είναι παραγωγή της Foss Productions, πρωταγωνιστούν: Μαξ Φον Σίντοφ, Αστριντ Ρους, Δανάη Σκιάδη, Νικόλας Παπαγιάννης, Μάρτιν Λάερ, Αλις Κρίγκε, Τόμας Αράνα, Γιώργος Βογιατζής, Μάξιμος Λιβιεράτος, Τάσος Καρλής.

Ο Νικόλας Δημητρόπουλος («Been Here Before», «Το αλάτι της γης», «Υπέροχα Πλάσματα», «Alter Ego») σκηνοθετεί ένα λαμπερό καστ διεθνών και Ελλήνων ηθοποιών με πρωταγωνιστές τους Μαξ φον Σίντοφ και Άστριντ Ρος, στην ταινία που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από την Tanweer. Θέμα της, η ιστορία της Σφαγής των Καλαβρύτων. Μάλιστα, η εταιρεία κινηματογραφικής και τηλεοπτικής διανομής έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ και την αφίσα του φιλμ.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία στην οποία συμμετείχε ο διάσημος Σουηδός ηθοποιός πριν τον θάνατό του το 2020, σε ηλικία 90 ετών. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, ο βραβευμένος και υποψήφιος για Όσκαρ Μαξ φον Σίντοφ έχει ερμηνεύσει σπουδαίους ρόλους σε φιλμ όπως «Η Έβδομη Σφραγίδα» του Ινγκμαρ Μπέργκμαν, «Ο Εξορκιστής» του Γουίλιαμ Φρίντκιν, ο «Πελέ, ο Κατακτητής» του Μπιλ Όγκουστ, το «Εξαιρετικά Δυνατά και Απίστευτα Κοντά» του Στίβεν Ντάλντρι, το «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει» του Τζέι Τζέι Έιμπραμς. Εκτός όμως από τον κινηματογράφο και τις συνεργασίες του με σκηνοθέτες όπως οι Ρίντλεϊ Σκοτ, Ντέιβιντ Λιντς, Μάρτιν Σκορσέζε, έχει συμμετάσχει και σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές όπως οι «The Simpsons» και το «Game of Thrones».

Στην ταινία «Καλάβρυτα 1943» («Echoes of the Past»), υποδύεται τον Νικόλα Ανδρέου, έναν από τους τελευταίους εν ζωή επιζήσαντες της Σφαγής των Καλαβρύτων του 1943. «Έχω ζήσει με αυτές τις μνήμες για τόσο καιρό που έχουν γίνει οι πληγές μου», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο χαρακτήρας.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστηκε 596 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.