Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 10:09

Με επιτυχία η εθελοντική δράση καθαρισμού στα Αμπάρια Παναιτωλίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία και με συμμετοχή πολλών εθελοντών ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή Αμπάρια Παναιτωλίου που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Οικοτουρισμού, στο πλαίσιο του Έργου «Φύλακες της Φύσης: Ενεργοί Πολίτες για την Αειφόρο Διαχείριση και Διαφύλαξη Προστατευόμενων Περιοχών».
Ήταν η 2η εθελοντική δράση στην Αιτωλοακαρνανία, καθαρισμού παραλίμνιων περιοχών της Λίμνης Τριχωνίδας, και απομακρύνθηκαν σκουπίδια ,πλαστικά κ.λ.π από την περιοχή του ΚΕ.ΠΕ.ΤΡΙ.

Στη δράση συμμετείχαν το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου και οι τοπικοί φορείς/ομάδες πολιτών: (αλφαβητικά) «Act Now – Παρέμβαση Τώρα, Αγρίνιο», «Αχελώος GrowUp», «Ε.Π.Π.Ι-ΔΡΟΥΜΕ», «ΙΔΕΑΠΘ», «Μεσολόγγι των Ντόπιων», «Κίνηση Πολιτών ΔΡΩ για την Αιτωλοακαρνανία», «Ορειβατικός Χιονοδρομικός Σύλλογος Μεσολογγίου Η Βαράσοβα» και «Save your Hood Αγρίνιο».

Με την υποστήριξη του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Ακαρνανικών Ορέων.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1128 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.