Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 21:35

Γονείς απέναντι σ'εκπαιδευτικούς...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
- ΦΤΑΣΑΜΕ και σε αυτό το σημείο! Αντί συνεργασίας ανάμεσα σε γονείς κι εκπαιδευτικούς, έχουμε κόντρες και μηνύσεις! Και δριμύ "κατηγορώ", έστω και απ' τη μειονότητα των γονιών, για τους δασκάλους των παιδιών τους! Με αφορμή φυσικά τη μάσκα και τα self test ελέω πανδημίας, μέτρα που αποφασίστηκαν όμως απ' την πολιτεία και όχι απ' τους εκπαιδευτικούς. Με νόμο μάλιστα, τον οποίο είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν οι Διευθυντές/ντριες ως δημόσιοι υπάλληλοι. Αλλιώς, πειθαρχικό και απόλυση...
 
- ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ αυτό όλοι οι γονείς, βρίσκουν όμως την ευκαιρία να "βγουν μπροστά" κάποιοι/κάποιες που τό παίζουν τσαμπουκάδες και με μικρόφωνα στο χέρι βγάζουν και λόγους σε ακροατήριο ομοίων τους! Δηλαδή "αντιεμβολιαστών" και γενικώς αρνητών των πάντων γύρω απ' τον ιό και την πανδημία! Στα social media, όπου υπάρχουν αναρτήσεις - και υπάρχουν πολλές - με το θέμα αυτό, χαμός γίνεται από σχόλια, τόσο εχθρικά, τόσο απαξιωτικά και τόσο υβριστικά ακόμα για τους εκπαιδευτικούς, που είναι ν' απορεί κανείς για την τόση κακία που "βγάζουν" προς τα έξω ακόμα και μορφωμένα άτομα. Με μοναδική κατηγορία βέβαια το ότι δε δέχονται τα παιδιά τους, όπως εκείνοι/νες (γονείς) θέλουν..
 
- ΟΧΙ ΠΩΣ δεν υπάρχουν προβλήματα στην εκπαίδευση, άπειρα είναι. Όμως, γι' αυτά, δεν "επαναστατούν", ούτε νοιάζονται οι γονείς! Και προβλήματα, όχι μόνο από ελλείψεις και υποδομές, αλλά και απ' το έργο και συμπεριφορές πολλών εκπαιδευτικών υπάρχουν. Και πάρα πολλών Δ/ντών που δεν αξίζουν τη θέση στην οποία βρίσκονται. Νοσεί βαριά η δημόσια εκπαίδευση, τό γνωρίζουμε αυτό. Άλλο όμως τούτο (για το οποίον έχουν και οι γονείς συνευθύνη) και άλλο το να πρέπει να παρανομήσουν! "Να δέχονται όλους τους μαθητές και ας παρανομούν, τότε θα ήταν άξιοι", λένε οι αρνητές και αντιεμβολιαστές!
 
Και ρωτάω εγώ: Και γιατί δεν το κάνουν αυτό οι "ορθολογιστές" και "άξιοι" γονείς;;
 
Να μη στέλνουν καθόλου τα παιδιά τους σχολείο!
 
ΓΙΑΤΙ ;;;
 
πηγή φωτό: gkourou.com
Διαβάστηκε 9361 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 20:17
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Κώστας Παπαδόπουλος

Είναι συνταξιούχος δάσκαλος στο επάγγελμα και με γνώσεις ψυχολογίας. Αρθρογραφεί στον τοπικό Τύπο - εφημερίδες και site - τα τελευταία χρόνια συνεχώς και σχολιάζει την επικαιρότητα. Ως "ενεργός" πολίτης, ενδιαφέρεται για τα κοινά και σε τοπικό επίπεδο και σε κεντρικό, εκφράζοντας πάντα τις απόψεις του, αντικειμενικά και χωρίς κομματική ταυτότητα.

www.facebook.com/profile.php?id=100005493399667