Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:43 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 10:14

Μουσικό σχολείο Αγρινίου: Η μαθήτρια Τσουραπούλη Ελένη στη Βουλή των Εφήβων εκπροσωπώντας την εκλογική περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Τσουραπούλη Ελένη το τριήμερο 14 έως 16 Ιουλίου συμμετείχε στην ΚΕ’ Σύνοδο της Βουλής των Εφήβων εκπροσωπώντας την εκλογική περιφέρεια Αιτωλοακαρνανίας. Εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών οι συναντήσεις διεξήχθησαν διαδικτυακά καλύπτοντας ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό τριήμερο με θεματικό άξονα «Το περιβάλλον μου, Ο Τόπος μου, Ο Κόσμος μου».

Παρ’ όλα αυτά, οι έφηβοι βουλευτές θέλησαν με δική τους πρωτοβουλία να πραγματοποιήσουν διάφορες επισκέψεις με πολιτικά πρόσωπα και θεσμούς δια ζώσης, όπως και έγινε. Μία 5μελής ομάδα νέων βουλευτών, συμπεριλαμβανομένης και της Ελένης, συναντήθηκαν στην Αθήνα από τις 31/08 έως και τις 02/09 προκειμένου να συζητήσουν και να θέσουν τις δικές τους ξεχωριστές απόψεις και προτάσεις στους πολιτικούς ηγέτες της Χώρας μας.

Οι συναντήσεις των Εφήβων Βουλευτών, οι οποίεςσυμπεριλάμβαναν πρόσωπα τόσο της παρούσας όσο και της εκάστοτε κυβέρνησης απαρτίζονταν ειδικότερα από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως, την Υφυπουργό Παιδείας κυρία Ζέττα Μακρή, τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κύριο Αλέξανδρο Κόπτση, τον Γενικό Διευθυντή Γραφείου του Πρωθυπουργού κύριο Κονταδάκη Στυλιανό, τον Γ’ Αντιπρόεδρο της Βουλής κύριο Μπούρα Αθανάσιο, τον Δήμαρχο Αθηνών κύριο Μπακογιάννη Κωνσταντίνο, την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής κυρία Φώφη Γεννηματά καθώς και τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα.

Μέλη 5μελούς Ομάδας :

§  Τσουραπούλη Έλενα, Έφηβη ΒουλευτήςΑιτωλοακαρνανίας

§  Σπύρος Παπαϊωάννου, Έφηβος Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

§  ΚλεάνθουςΜελίττα, Έφηβη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

§  Βασιλειάδου Θεοδώρα Μαργαρίτα,Έφηβη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

§  Σερέπα Βασιλική Ραφαέλα, Έφηβη Βουλευτής Αθηνών

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 530 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.