Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:29 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 00:53

Απόστολος Κατσιφάρας: "Η ώρα της ευθύνης"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το ακροδεξιό μεγαλοστέλεχος  Μπογδάνος δεν μπορεί να είναι κάτω από την κοινοβουλευτική  ομπρέλα Δημοκρατικού κόμματος.

Ο Πρωθυπουργός καλείται τώρα να πάρει καθαρή θέση απέναντι σε ρατσιστικές συμπεριφορές και στάσεις που διαχωρίζουν τους πολίτες.

Παράλληλα, καλείται σε συνεργασία με το σύνολο των δημοκρατικών δυνάμεων της χώρας, να επεξεργαστεί και να καταθέσει ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης του δημογραφικού προβλήματος της χώρας που έρχεται ως βουνό μπροστά μας. Σε τρις ( 3 ) κατευθύνσεις:

α . Επαναπατρισμό των νέων που έφυγαν μέσα στην κρίση και κυρίως των νέων επιστημόνων με σχέδιο καλά επεξεργασμένο και συμφωνημένο με τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας. Το πρώτο απέτυχε γιατί ήταν αποσπασματικό, ελλιπές και κυρίως γιατί δεν το στήριξε ούτε η κυβέρνηση που το εξήγγειλε .

Β . Ουσιαστική ενίσχυση των οικογενειών και νοικοκυριών με αξιοπρεπή μισθό, κίνητρα και δικαιώματα σε όλα τα επίπεδα. Η πολιτική των επιδομάτων απέτυχε και μόνο συμπληρωματική μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Γ . Αναγέννηση, των ορεινών και ημιορεινών περιοχών που απειλούνται με το φαινόμενο της ερήμωσης και της εγκατάλειψης τόσο παραγωγικά όσο και οικιστικά

Η αυτοδιοίκηση Α και Β βαθμού που είναι ποιο κοντά στους πολίτες και τα νοικοκυριά καλούνται να διεκδικήσουν ρόλο και αρμοδιότητες τόσο στην διαμόρφωση του εθνικού σχεδίου όσο και υλοποίηση μέτρων με τα δικά τους οικονομικά μέσα. Θα μπορούσε με νομοθετική ρύθμιση η κάθε περιφέρεια να καταθέσει το δικό της σχέδιο.

Οι υπερπατριώτες που δείχνουν με το δάκτυλο τους μετανάστες, σκορπούν μίσος και παραπλανούν τους πολίτες δεν έχουν θέση στην δημοκρατική πορεία της χώρας.

Ο δρόμος της πατριωτικής στάσης και ευθύνης είναι μπροστά μας

Διαβάστηκε 379 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.