Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:03 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021 12:06

Αγρίνιο: Ανακατασκευή κοινόχρηστων χώρων στον Άγιο Κωνσταντίνο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε άμεση αποκατάσταση και συντήρηση κοινόχρηστων χώρων στον Άγιο Κωνσταντίνο προχωρά ο Δήμος Αγρινίου  με την υπογραφή σχετικής σύμβασης από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου. 

Πρόκειται για παρεμβάσεις προϋπολογισμού 170.000,00 € οι οποίες αφορούν αποκατάσταση φθορών και συντηρήσεις πεζοδρομίων στα εξής σημεία:

  • Στην Κεντρική Πλατεία Αγίου Κω/νου, η οποία βρίσκεται επί της οδού Αγ. Κων/νου, έμπροσθεν του πολιτιστικού κέντρου και του Ι.Ν. Αγίου Κων/νου.
  • Στην Πλατεία Δημάδη, επί της οδού Ικονίου.
  • Συντήρηση-επισκευή πλακοστρώσεων -επιστρώσεων των πεζοδρομίων σε  δρόμους της δημοτικής ενότητας. 

«Αξιοποιούμε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία για να αποκαταστήσουμε ζημιές σε κοινόχρηστους χώρους. Με το συγκεκριμένο έργο παρεμβαίνουμε για να  ανακατασκευάσουμε πλατείες και πεζοδρόμια στον Άγιο Κωνσταντίνο δημιουργώντας πιο ασφαλείς συνθήκες για παιδιά και ενήλικες.  Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς να υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας σε όλες τις δημοτικές ενότητες», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Διαβάστηκε 636 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.