Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 17:49

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου ο Ν. Παπαθανάσης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ που βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιείται από τις 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας πέρασε πολύς κόσμος. Και μάλιστα πολύς κόσμος του επιχειρείν. Πολύ θετικό αυτό αν λάβει κανείς υπ’όψιν ακόμη και το εκθεσιακό μέρος της ΔΕΘ επισκιάζεται από τα… κρατικά περίπτερα. Από τους πολιτικούς πάντως μπορεί να ξεχωρίζει κανείς την αναμενομένη παρουσία καθότι μιλάμε για Αιτωλοακαρνάνα του Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκου Παπαθανάση. Ο Ν. Παπαθανάσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσεις με τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν με φυσική παρουσία στο περίπτερο του Επιμελητηρίου και φυσικά να γευτεί τα προϊόντα τους.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 328 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.