Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 17:48

Κοινότητα Μεσολογγίου : Κάλεσμα για προτάσεις έργων ενόψει τεχνικού προγράμματος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ εντός της Κοινότητας Μεσολογγίου εν όψη της σύνταξης του τεχνικού προγράμματος 2022 του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου έχει κληθεί από το αρμόδιο τμήμα του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, να καταθέσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2021 προτάσεις έργων για την σύνταξη του τεχνικού προγράμματος 2022.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν με τις ιδέες-προτάσεις τους, σας καλούμε να μας αποστείλετε τις προτάσεις σας μέχρι 25 Σεπτεμβρίου 2021 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή να μας πάρετε τηλέφωνο στο: 6978539302 ώστε να τα πούμε από κοντά.

Συγκεκριμένα καλούμαστε να προτείνουμε έργα με σειρά προτεραιότητας, που κρίνονται αναγκαία να εκτελεστούν στην πόλη μας και η δαπάνη τους δύναται να καλυφθεί με κάθε είδους έσοδα του προϋπολογισμού.

Οι προτάσεις αφού συγκεντρωθούν θα διαβιβαστούν στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου (η οποία αποτελείται από τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους), η οποία ως αρμόδιο όργανο καταρτίζει και εισηγείται στο δημοτικό συμβούλιο το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου και έχει την ευθύνη της υλοποίησής του.

Το Συμβουλίου Κοινότητας Μεσολογγίου για το θέμα θα συνεδριάσει ειδικά, σε ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Με εκτίμηση,
Το Συμβούλιο Κοινότητας Μεσολογγίου

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 405 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.