Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 18:23

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην 85η ΔΕΘ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχει στην 85η ΔΕΘ που βρίσκεται σε εξέλιξη και πραγματοποιείται από τις 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα την Ελλάδα.

Η 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας, πραγματοποιείται με φυσική παρουσία στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και αποτελεί την πρώτη μεγάλη Έκθεση που διοργανώνεται στην Ευρώπη το 2021, με την τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο «Παρελθόν – Παρόν- Μέλλον» στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Υπουργοί, Βουλευτές, πολιτευτές, εκπρόσωποι και των δυο βαθμών της τοπικής αυτοδιοίκησης, διοικήσεις Επιμελητηρίων, αντιπροσωπείες επαγγελματικών οργανώσεων και πλήθος επιχειρηματιών τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο του Επιμελητηρίου. Μεταξύ άλλων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γεώργιος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, το σύνολο των Προέδρων των Επιμελητηρίων της χώρας και άλλοι.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας υποστήριξε τη διοργάνωση παρουσίας και προβολής των προϊόντων των επιχειρήσεων – μελών του στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στο τμήμα προβολής τοπικών προϊόντων.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, αξίζει να αναφερθούμε ιδιαιτέρως στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου που συμμετέχουν και στις δυο δράσεις:

Με φυσική παρουσία στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας:
ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. – ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ
ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ – ΕΛΙΕΣ APHRODITE

Και με χορηγία προϊόντων:
ΑΦΟΙ ΤΡΙΚΕΝΕ ΟΕ
ΚΤΗΜΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΕΕ- ΩΡΕΩΝ
ΓΑΙΑ ΑΒΕΕ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ «Ο ΚΗΠΟΣ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ»
ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΒΕΕ.
ΗΛΙΔΑ ΑΒΕΕ
ΑΦΟΙ ΜΗΛΑ Ε.Ε.
ΚΟΥΒΕΛΗ ΑΡΕΤΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ “ETOLEA”
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΟΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ «ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΧΩΡΙΟ»
ΠΛΟΥΜΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΖΥΘΟΠΟΙΑ ΠΛΟΥΜΗΣ
WEST EVLOGIA – ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ
Ν & Ν ΓΡΙΒΑΣ Ο.Ε.
ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΟΥΖΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΠΕΛΑΔΑ
ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΑ – ΑΕΙΦΟΡΙΑ
ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΠΕ
ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑ ΙΣΜΗΝΗ – Τhe Honey Hive
XIROS ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Μ.ΙΚΕ.
ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΕΛΙ ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ
ΚΤΗΜΑ ΚΑΚΚΑΒΟΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΒΑΪΜΑΡΗΣ
ΑΛΕΥΡΑ ΕΡΙΦΥΛΗ ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΖΩΗ ΑΠΟ ΓΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 91 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.