Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:52 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 18:52

Αγιασμός στα σχολεία του Θέρμου (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, η Τελετή Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο Λύκειο Θέρμου, από τον Πανοσιολογιότατο π. Θεόκλητο Ράπτη και τον π. Βασίλειο Λάμπο.

Στον Αγιασμό του σχολείου παρευρέθηκαν: ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος , ο Βοηθός Περιφερειάρχη κ. Γεώργιος Κοντογιάννης, ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, οι Αντιδήμαρχοι Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασόπουλος και κ. Αθανάσιος Παπαπάνος, ο Διοικητής Α.Τ. Θέρμου κ. Πέτρος Δούκας, ο Προέδρος της Κοινότητας Θέρμου κ. Φώτιος Αγγελόπουλος, ο Διευθυντής του Λυκείου Θέρμου κ. Κωνσταντίνος Μαραγιάννης, καθηγητές, μαθητές και γονείς.

Η παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Κώστα Γιαννόπουλου σηματοδοτεί την στήριξη των Περιφερειακών σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ,αφού ο κ. Γιαννόπουλος συμμετείχε για άλλη μια φορά στους αγιασμούς των 4 σχολείων του Δήμου Θέρμου: Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο και Νηπιαγωγείο.

Η επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες, γίνεται υπό νέες συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας και καλούνται όλοι να επιδείξουν αυξημένη ευθύνη για την τήρηση των μέτρων, ώστε τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά.

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 251 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.