Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:41 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 21:02

Ολοκληρώθηκαν οι διαγωνιστικές διαδικασίες για τη μεταφορά των μαθητών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οι διαδικασίες επιλογής αναδόχων που αναλαμβάνουν τη μεταφορά μαθητών, προκειμένου το έργο τους να ξεκινήσει από την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 με την έναρξη της σχολικής χρονιάς. 

Η Οικονομική Επιτροπή που συνεδρίασε υπό τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου, Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο, προχώρησε στην ανάθεση εκτέλεσης των δρομολογίων, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την έγκαιρη ολοκλήρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών. 

«Βρισκόμαστε σε επικοινωνία και διαρκή συνεργασία με τους Αντιπεριφερειάρχες και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Χαράλαμπο Μπονάνο, Μαρία Σαλμά και Βασίλη Γιαννόπουλο. Κοινός μας στόχος είναι ο όσο το δυνατό καλύτερος συντονισμό των δρομολογίων για την κάλυψη των αναγκών κατά τη νέα σχολική χρονιά. Ακόμη κι αν εντοπιστούν προβλήματα σε μεμονωμένες περιπτώσεις συγκεκριμένων διαδρομών, είμαστε εδώ για να τα αντιμετωπίσουμε» δήλωσε ο κ. Σακελλαρόπουλος. 

Διαβάστηκε 355 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.