Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 18:51

Matrix 4: Δείτε το ολοκληρωμένο τρέιλερ - Ο Νίο και το απρόβλεπτο τέλος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κάπου -στο κοντινό- μέλλον, οι μηχανές έχουν επικρατήσει και ο άνθρωπος χρησιμοποιείται μόνο ως πηγή ενέργειας! Η προφητεία μιλάει για έναν «εκλεκτό». Είναι αυτός ο «Νίο»; Ποιος θα επικρατήσει; Η ανθρώπινη ή η τεχνητή νοημοσύνη;

Και αν επικρατήσει ο άνθρωπος, ποιο θα είναι το περιβάλλον που θα δημιουργηθεί την επόμενη ημέρα; Όλα αυτά θα απαντηθούν στις 22 Δεκεμβρίου, καθώς το MATRIX 4 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη. Η φουτουριστική σουρεαλιστική εκδοχή ενός μέλλοντος που, μπορεί βαθιά στο μυαλό μας, να διατηρείται ως ενδεχόμενο, αλλά σίγουρα απευχόμαστε για τη δική μας και τις επόμενες γενιές, είναι καθηλωτική ως σενάριο ταινίας και πολύ προχωρημένη ως σκέψη, ιδιαίτερα την εποχή που κυκλοφόρησε το πρώτο MATRIX.

Η σκέψη ότι μπορεί να ζούμε σε μία εικονική πραγματικότητα και ότι ο αληθινός κόσμος είναι πολύ διαφορετικός, με τις μηχανές να έχουν επικρατήσει, μόνο ως απόλυτο σενάριο τρόμου μπορεί να λογιστεί.

Αρκετά χρόνια μετά τη μεγάλη μάχη του MATRIX 3, έρχεται η νέα έκδοση, το 4ο μέρος της σειράς ταινιών, με έναν... διαφορετικό Νίο, εξελίξεις που θα προκαλέσουν... σεισμούς και μεγάλες εκπλήξεις και ένα απρόβλεπτο τέλος.

Την Τρίτη κυκλοφόρησε το τίζερ της νέας ταινίας. Δύο ημέρες αργότερα, την Πέμπτη, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα το ολοκληρωμένο επίσημο τρέιλερ του MATRIX 4. Ένα οπτικό μεγαλύτερο των δύο λεπτών, μέσω του οποίου μπορεί ο καθένας να πάρει μία ιδέα όσων θα απολαύσει στην ταινία.

pronews.gr

Διαβάστηκε 884 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.