Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  3:22 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 17:49

Κατούνα: Οργισμένη ανάρτηση διασώστη του ΕΚΑΒ για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Με συνοδοιπόρο τον φόβο και το πένθος ζουν οι κάτοικοι της Κατούνας» αναφέρει σε μία οργισμένη ανάρτηση ο διασώστης του ΕΚΑΒ Βασίλης Καραμάνης, έπειτα από τον τραγικό χαμό του 40χρονου στην περιοχή της Κατούνας.

Η είδηση του θανάτου του Στάθη Αναστασιάδη σκόρπισε το πένθος στην τοπική κοινωνία και πολλά ερωτηματικά γύρω από το τραγικό γεγονός.

Ο διασώστης Βασίλης Καραμάνης θίγει ξανά τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Κατούνας, που δημιουργεί ανασφάλεια στην περιοχή.

Αναφέρει σε ανάρτηση του:

«ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΖΟΥΝ ΟΙ ΚΆΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ…

ΕΣΕΙΣ – ΕΣΥ, που δώσατε τις πληροφορίες σε τηλεφωνική συνομιλία με το γράφειο του τέως αναπληρωτή υπουργού για το πόσο κοντά στην Κατούνα είναι οι υγειονομικοί σταθμοί που μπορούν οι κάτοικοι να απευθυνθούν σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης, να πάτε στην οικογένεια να δώσετε θερμά συλλυπητήρια και πάλι…

Εσείς κύριε ΚΑΡΒΕΛΗ που χθες κιόλας με μπλοκάρατε για να μην μπορώ να σχολιάζω στις αναρτήσεις σας, να μας πείτε ποιος έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την παραμικρή ,την ελάχιστη ελπίδα για ζωή. Ποιός είναι αυτός που μας αφαιρεί το δικαίωμα να πεθάνουμε σε σε ιατρικό περιβάλλον και όχι στο δρόμο.

Κύριοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ακούτε; Οι ψηφοφόροι σας πεθαίνουν!!!! Αφήνουν παιδιά ορφανά, κλείνουν σπίτια… Ακούει κανείς;;

Τέλος, κύριε ΔΗΜΑΡΧΕ… Εσείς κύριε δήμαρχε, που με την απραξία σας αφήνετε έναν τόπο να ερημώνει, δυστυχώς για σας δεν έχω λόγια…»

karamanis 10 9 2021

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 515 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.