Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:08 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Σεπτεμβρίου 2021 11:48

Αγρίνιο: 1.999.900,00 ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού φωτισμού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην ένταξη  του έργου : «Ενεργειακή αναβάθμιση Δημοτικού φωτισμού και εγκατάσταση συστήματος κεντρικής διαχείρισης ηλεκτροφωτισμού»  στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020 προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου.

Το έργο προϋπολογισμού 1.999.900,00 ευρώ προβλέπει  αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών σωμάτων (Βραχίονα & Κορυφής) με νέα φωτιστικά τύπου LED υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης και φωτεινότητας εντός της περιοχής παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης  Ανάπτυξης του Δήμου Αγρινίου.

Επιπλέον στην κατασκευή του νέου δικτύου προβλέπεται η προμήθεια και εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για την λειτουργία Συστήματος Κεντρικής Διαχείρισης του φωτισμού. 

Στη σημασία του έργου  αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου : «Βήμα βήμα, όλοι μαζί, προσπαθούμε να κάνουμε τον Δήμο Αγρινίου πιο σύγχρονο και πιο αποτελεσματικό. Με την αλλαγή του συστήματος ηλεκτροφωτισμού μέσω του συγκεκριμένου έργου  επιτυγχάνουμε εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους.  Συνεχίζουμε την μεγάλη μας προσπάθεια  για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε όλο τον Δήμο. Επενδύουμε στην επόμενη μέρα με  έργα με έντονο περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Διαβάστηκε 383 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.