Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 18:32

Ένας άκρως μουσικός γάμος στο Emileon Wedding Hall (φωτο-video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Παπαθανασίου παντρεύτηκε προ ημερών ο Αγρινιώτης μουσικός Παύλος Μπερμπερίδης, με κουμπάρο τον επίσης Αγρινιώτη κιθαρίστα, Παντελή Ντζιάλα.

Το ζευγάρι παρέθεσε μετά την τελετή δεξίωση στο Emileon Wedding Hall. Και τι… δεξίωση! Μέσα στη μουσική το ζευγάρι, καθότι η Κωνσταντίνα πολλές φορές «συνοδεύει» μουσικά τον καλό της (τόσο δισκογραφικά όσο και σε live), διασκέδασε με ζωντανή μουσική συγγενείς και φίλους.

Κατά την είσοδό του στην αίθουσα στα ηχεία ακούστηκε η μελωδία του νέου ντουέτου τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει άμεσα, ενώ ο Παύλος Μπερμπερίδης με το μπουζούκι του έδωσε «παλμό» στο γλέντι, αφιερώνοντας μερικές από τις πενιές του εξαιρετικά στη αγαπημένη του γυναίκα, που εντυπωσίασε με το κόκκινο νυφικό της και τα αδέρφια της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1126 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.