Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:33 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 18:18

Γεωργιάδης για ανατιμήσεις: «Η ακρίβεια θα διαρκέσει μέχρι τα Χριστούγεννα το αργότερο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Μέχρι τα Χριστούγεννα θα αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές και θα ομαλοποιηθεί η αγορά», δήλωσε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης αναφερόμενος στις ανατιμήσεις που αναμένονται σε πολλά προϊόντα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Blue Sky ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η ακρίβεια οφείλεται στην αύξηση των πρώτων υλών και όχι σε καρτέλ, ενώ συμπλήρωσε ότι τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα είναι γενναία .

Παράλληλα χαρακτήρισε μεγάλη επιτυχία της Κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά την αύξηση του ΑΕΠ το β´ τρίμηνο του έτους και πρόσθεσε ότι το γεγονός αυτό δίνει περιθώρια στην Κυβέρνηση για περαιτέρω φορολογικές ελαφρύνσεις.

Τέλος, ο υπουργός δήλωσε ότι ο εμβολιασμός του Παύλου Πολάκη δικαίωσε την απόφαση της Κυβέρνηση να κάνει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό των υγειονομικών γιατί ο ίδιος είναι γιατρός και θα τον έδιωχναν από το νοσοκομείο που δουλεύει. Τον κατηγόρησε επίσης ότι διαφήμισε και συγκεκριμένο εμβόλιο συγκεκριμένης εταιρείας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης:

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 516 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.