Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2021 17:33

Άγριες Μέλισσες: Κλείδωσε η πρεμιέρα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη ανατροπή στην πρεμιέρα της σειράς Άγριες Μέλισσες. Το επικρατέστερο σενάριο ήταν η σειρά να προβληθεί την Δευτέρα στις 27 Σεπτεμβρίου. Αυτό θα σήμαινε πως οι Άγριες Μέλισσες θα ξεκινούσαν πιο αργά από όλες τις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας.

Βέβαια, αυτό τελικά δεν ισχύει. Σύμφωνα με το Πρωινό ANT1, οι τηλεθεατές θα έχουν την μεγάλη χαρά να παρακολουθήσουν νωρίτερα την αγαπημένη τους σειρά. Συγκεκριμένα, οι Άγριες Μέλισσες έρχονται με την μεγάλη τους πρεμιέρα, την Πέμπτη, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η φωτογράφηση των πρωταγωνιστών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στις 5 Σεπτεμβρίου, με τα γυρίσματα να συνεχίζονται δυναμικά.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Διδασκάλου
Η Κατερίνα Διδασκάλου επέστρεψε, μετά από την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία της. Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι ορατή. Τα μαλλιά της άλλαξαν, όπως και το ντύσιμό της.

Η Μυρσίνη μας έρχεται ανανεωμένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Όπως δήλωσε η Κατερίνα Διδασκάλου, η Μυρσίνη θα κάνει τα πάντα για να πλησιάσει ξανά τα παιδιά της. Άλλωστε, ο επιμένων νικά.

Τα πλάνα εστίασαν στο σπίτι του Δούκα και της Μυρσίνης στην Λάρισα, με τα νέα σκηνικά να είναι γεγονός. Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει, η Κατερίνα Διδασκάλου επέστρεψε δυνατή και αισιόδοξη και η μεγάλη πρεμιέρα προβλέπεται να καθηλώσει το κοινό!

Η Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Άγριες Μέλισσες θα προβάλλονται από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 22:00, συνεχίζοντας στις ίδιες ώρες και μέρες με την προηγούμενη σεζόν. Το καστ έχει εμπλουτιστεί με δυνατές, νέες αφίξεις. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά.

youfly.com

Διαβάστηκε 599 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.