Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Σεπτεμβρίου 2021 21:48

Παναιτωλική πώρωση τώρα στο Αγρίνιο (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιαχές, καπνογόνα και οπαδικό ντελίριο είναι σε εξέλιξη στο κέντρο του Αγρινίου. Οι οργανωμένοι «Warriors-Θύρα 6» του Παναιτωλικού τιμούν σήμερα τα 40 χρόνια του οπαδικού τους κινήματος.

Εκατοντάδες συγκεντρώθηκαν έξω από τον σύνδεσμο και κινούνται με πορεία προς το γήπεδο.

Εκεί-σύμφωνα με πληροφορίες- θα λάβει χώρα μια ξεχωριστή γιορτή, γίνεται λόγος για ένα φαντασμαγορικό event με βεγγαλικά…

«ΑΓΡΙΝΙΟ 1981. Η χρονιά που άλλαξε τα πάντα, για πάντα. Με τον Παναιτωλικό να μετρά ήδη 4 χρόνια μακριά από την Α’ Εθνική μια παρέα τότε νεολαίων της εποχής που πηγαίνουν ήδη στη Θύρα 6 παίρνει την απόφαση να δημιουργήσει το πρώτο οπαδικό group στην ιστορία της ομάδας. Και το όνομα αυτών WARRIORS, όχι μόνο εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του ’79, αλλά γιατί είναι ένα όνομα που δείχνει τη μαχητικότητα που διακρίνει το σύνολο του Παναιτωλικού λαού. 40 χρόνια αργότερα το μόνο που έμεινε ίδιο με την εποχή εκείνη είναι η πίστη μας και η αφοσίωση μας στον Σύλλογο», ανέφεραν στην ανακοίνωση τους.

agrinionews.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 838 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.