Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 00:02

Έχουν το ίδιο αίμα: 12 άγνωστες συγγένειες της Ελληνικής σοούμπιζ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλές είναι οι διάσημες συγγένειες που δεν γνωρίζουμε. Μικρός ο κόσμος, μα τόσο πολύ… δεν το φανταζόμασταν. Γνώριζες για παράδειγμα πως η Ελένη Μενεγάκη, είναι εγγονή του του Γρηγόρη Μπηθικώτση; Αφού ο μεγάλος τραγουδιστής ήταν αδελφός του παππού της; Ή ότι η Ναταλία Γερμανού και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ξαδέλφια;

Είναι διάσημοι και τους συνδέουν δεσμοί αίματος. Άλλοι είναι αδέρφια, ξαδέρφια, αλλά και κουμπάροι. Οι περισσότερες σχέσεις είναι άγνωστες στα μέσα ενημέρωσης. Άλλες πάλι και να θέλουν δεν μπορούν να τις κρύψουν. Και στις δύο περιπτώσεις όμως έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Νίκος Αλιάγας και η Μαρία Μπακοδήμου είναι ξαδέλφια, η Ναταλία Γερμανού και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι επίσης ξαδέλφια. Η Ρούλα Κορομηλά έχει βαφτίσει την κόρη της Μιμής Ντενίση, Μαριτίνα, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο ηθοποιός Γιώργος Σεϊταρίδης είναι δεύτερα ξαδέλφια. Η Βαλερια Κουρουπη είναι ανιψιά του Γιάννη Μπεζου και νύφη της Ελένης Βιτάλη, αφού είναι παντρεμένη με το γιο της Νίκο Ξυδη, η Ελένη Μενεγακη ήταν εγγονή του Γρηγόρη Μπηθικώτση, αφού ο μεγάλος τραγουδιστής ήταν αδελφός του παππού της.

Η συνέχεια της λίστας με τους διάσημους συγγενείς. Ο Χρήστος Θηβαίος είναι γαμπρός του Θάνου Μικρούτσικου, αφού έχει παντρευτεί την κόρη του, Κωνσταντίνα. Επίσης, θείος του ήταν ο ηθοποιός, ο Αντώνης Παπαδόπουλος. Συμπεθέρες μεν αγαπημένες όμως όχι οι Καίτη Γαρμπή και Άντζελα Δημητρίου. Η αδελφή της Γαρμπή, Λιάνα, ήταν παντρεμένη με τον αδελφό της Άντζελας. Οι δυο τραγουδίστριες είχαν έρθει σε κόντρα.

Νονά του Άλκη Κούρκουλου είναι η Μαίρη Χρονοπούλου και με την κουμπαριά αυτή “σφραγίστηκε” η μεγάλη φιλία που είχε με το Νίκο Κούρκουλο, οι τραγουδίστριες Μελίνα Κανά και Λιζέτα Καλημέρη είναι αδερφές. Οι ηθοποιοί Νένα Μεντή και Χρήστος Βαλαβανίδης είναι ξαδέλφια και ανίψια του ηθοποιού Κώστα Μεντη. Η Έλλη Λαμπέτη ήταν η νονά της ηθοποιού Κοραλιας Καράντη, η οποία είναι κόρη της Αφροδίτης Γρηγοριαδου.

i-diakopes.gr

Διαβάστηκε 728 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.