Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  12:45 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 11:35

Προσοχή: Αυτό είναι το sms που μπορεί να κλέψει τον τραπεζικό σας λογαριασμό – Εικόνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεχίζεται η αποστολή sms τα οποία στόχο έχουν τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς. Το μήνυμα έρχεται στο κινητό τηλέφωνο μέσω sms το οποίο δεν το φιλτράρει όπως συμβαίνει με τα email (όπου θα καταχωρούνταν στα spam emails).

Αυτό που δεν πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε στον σύνδεσμο (link) το οποίο περιέχεται στο SMS. Αν το πατήσετε σας οδηγεί σε μια σελίδα όπου θα κληθείτε να επαληθεύσετε τα στοιχεία της χρεωστικής σας κάρτας.

Το SMS ανέφερε πως ενδεχομένως έγινε προσπάθεια αγοράς μέσω της τραπεζικής μας κάρτας και γι αυτό πρέπει να επαληθεύσουμε τα στοιχεία μας σε μια ιστοσελίδα η οποία ωστόσο καταλήγει σε .com και επίσης περιέχει την λέξη europe στο url του συνδέσμου. Προσπαθήσαμε να δούμε που οδηγεί το συγκεκριμένο λινκ και η κινητή συσκευή μας έβγαλε προειδοποίηση για σελίδα η οποία λειτουργεί ως phishing και στοχεύει στην αλίευση τραπεζικών στοιχείων, αναφέρει το thebest.gr

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 452 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Αυγούστου 2021 18:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.