Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 18:29

Η Αερολέσχη Αγρινίου σε δράση...

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Φωτογραφίες απο διάφορες δράσεις της Αερολέσχης Αγρινίου τα τελευταία χρόνια μας διέθεσε ο Γιώργος Καρδαράς. Είναι παρμένες στους χώρους του Παλιού Πολιτικού Αεροδρομίου Αγρινίου (και έδρα της λέσχης) καθώς και απο την πίστα απογείωσης της Παναγίας Βλαχέρνας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο χώροι απέχουν απο το κέντρο της πόλης του Αγρινίου γύρω στα 2,5 χλμ και δίνουν υψηλές προοπτικές στην εξέλιξη του Αεραθλητισμού σε επίπεδο εναλλακτικού τουρισμού, με ότι θετικό για την πόλη αυτό συνεπάγεται.

Προσοχή: Οι φωτογραφίες προστατεύονται απο τον Νόμο περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Για οποιαδήποτε χρήση κάποιων απο αυτές, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον Γιώργο Καρδαρά για να σας δοθεί η σχετική άδεια. Η ιστοσελίδα του με όλα τα στοιχεία είναι kardarasg.gr
 

alag 00

alag 01

alag 02

alag 03

alag 04

alag 05

alag 06

alag 07

alag 08

alag 09

alag 10

alag 11

alag 12

alag 13

alag 14

alag 15

alag 16

alag 17

alag 18

alag 19

alag 20

alag 21

alag 22

alag 23

alag 24

alag 25

alag 26

 Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του site AitoloakarnaniaBest.gr

Διαβάστηκε 405 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 18:47
Κωνσταντίνος Σαμψών

Ο Κωνσταντίνος Σαμψών ασχολείται επαγγελματικά με την επιστήμη της Πληροφορικής, σαν χόμπι έχει τον Αεραθλητισμό (είναι χειριστής Υπερελαφρών Αεροσκαφών και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - μέλος της Αερολέσχης Αγρινίου) και την Ορειβασία (Ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου). Ασχολείται επίσης με την Μουσική Σύνθεση έχοντας παρουσιάσει αρκετά μουσικά έργα τα τελευταία χρόνια όπως τα "Mystic Flight", "On Air... myths and tales","Escape to Freedom","Βρες τα φτερά σου..", "Ωδή στην Τριχωνίδα", "Time to Relax" κλπ. Μεγάλη δημοτικότητα έχουν τα τραγούδια που έγραψε για την ομάδα του Παναιτωλικού "Της Καρδιάς μου Ομάδα", "Του Τόπου μας Ζωή" και "Παναιτωλικός Ιππότης - 90 χρόνια ιστορία και νέοι στόχοι". Επιμελείται το παρών site θέλοντας να παρουσιάσει την θετική πλευρά των πραγμάτων καθώς και άγνωστα για τον πολύ κόσμο στοιχεία που αφορούν την περιοχή μας και έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρων.

ksamson.gr