Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Αυγούστου 2021 17:33

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αχαΐα και Ηλεία και υψηλός κίνδυνος σε Αιτωλοακαρνανία για το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ υψηλός παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας και για το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 καθώς εντάσσονται στο επίπεδο «4» (πορτοκαλί) του Χάρτη Πρόβλεψης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ενώ υψηλός είναι ο κίνδυνος στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας η οποία εντάσσεται στο επίπεδο «3» (κίτρινο).

Με έγγραφο της προς τις συναρμόδιες υπηρεσίες, η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ζητάει να παραμείνουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους και να προβούν σε άμεση ενημέρωση των αρμοδίων Υπηρεσιών προκειμένου να αντιμετωπισθούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση πυρκαγιών.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει αναρτήσει στο site της (www.pde.gov.gr) όλες τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν οι πολίτες για την προστασία τους από πυρκαγιά, αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης του κινδύνου.

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε πυρκαγιά, παρακαλείστε να ειδοποιήσετε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199 ή στον Πανευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112.

Διαβάστηκε 605 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Αυγούστου 2021 16:30
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.