Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 23:13

Η πινακίδα στο Ευηνοχώρι και η… εξήγηση του αντιδημάρχου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για «απαγορευτικό» στο ποδόσφαιρο σε πλατείες και κοινόχρηστους χώρους από τη Δημοτική Αρχή Mεσολογγίου έκανε λόγο σε δημοσίευμά της η τοπική ιστοσελίδα, MessolonghiNews.

Αφορμή για το σχόλιο αποτέλεσε μια πινακίδα που έχει τοποθετηθεί στην πλατεία στο Άνω Ευηνοχώρι και προκάλεσε εντύπωση.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί και η απάντηση του αντιδημάρχου Νίκου Καραπάνου που υποστηρίζει πως «η πινακίδα μπήκε εκεί για να υπενθυμίζει σε εμάς τους γονείς να μαθαίνουμε τα παιδιά μας σεβασμό ,κατανόηση και μέτρο».

Γράφει ο κ. Καραπάνος στο facebook:

Για να λύσουμε κάθε παρεξήγηση μπήκε πινακίδα μετά από οχλήσεις κατοίκων και της ΕΛ.ΑΣ για το αυτονόητο !!! Κανένας δεν απαγόρεψε στα παιδάκια να παίξουν ό,τι πραγματικά επιθυμούν. Η πινακίδα μπήκε εκεί για να υπενθυμίζει σε εμάς τους γονείς να μαθαίνουμε τα παιδιά μας σεβασμό ,κατανόηση και μέτρο !!!και για να βλέπουν 18-20χρονοι κλπ ότι δεν μπορούν να παίζουν μπάλα, να κάνουν σούζες και να δοκιμάζουν τις εξατμίσεις τους στην πλατεία !στις 12 και στη 1μ.μ !!!!Τα υπόλοιπα είναι για δημιουργία εντυπώσεων !!!

karapanos 5 8 2021

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 515 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.