Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 17:28

Έκθεση του συλλόγου γυναικών Αστακού με δημιουργικές καλλιτεχνίες

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η πρώτη μέρα της έκθεσης ήταν αφιερωμένη στο δημιουργικό μέρος. Ζωγραφική, εικαστικά χειροτεχνίες, κομψοτεχνήματα, είδη διακόσμησης και πολλά άλλα, εκτέθηκαν στον χώρο της παραλίας του Αστακού (ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία χρονιά, αυτή που διανύουμε όπου τέτοιες εκθέσεις και γενικά εκδηλώσεις στοιβάζονται σε ένα χώρο περιπάτου)

Ο πιο δημιουργικός και δραστήριος σύλλογος όχι μόνο του Αστακού άλλα και γενικότερα του Δήμου Ξηρομέρου, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα έκθεση, παρουσίασε τις δημιουργίες των μελών του.

Ήταν μια έκθεση η οποία  τράβηξε σαν μαγνήτης εκατοντάδες Αστακιωτες που είχαν προγραμματίσει την ώρα της έναρξης της έκθεσης , την απογευματινή τους βόλτα.

Με την ευχή να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα  και η επόμενη μέρα (σημερινή)  με την έκθεση αγροτικόν τοπικών προϊόντων, ευχόμαστε στον Σύλλογο Γυναικών περισσότερη δράση , δημιουργία και μεγαλύτερη φαντασία στις δράσεις του.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 715 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.