Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 23:25

Η σκέψη που βασανίζει κάθε Αιτωλοακαρνάνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η σκέψη που βασανίζει κάθε Αιτωλοακαρνάνα

Σκέψεις σαν αυτή που μοιράστηκε στα social media  ο Δήμαρχος Θέρμου έχουμε κάνει όλοι μας. Ιδίως όταν επισκεφθούμε κάποιο από τα πολλά σημεία της Αιτωλοακαρνανίας που μια απλή φωτογραφία περιγράφει το φυσικό και πολιτιστικό της πλούτο.

Αυτό που λείπει για να εκμεταλλευτεί η Αιτωλοακαρνανία τα πλεονεκτήματά της είναι και ο κοινός βηματισμός των φορέων της περιοχής, αλλά και το απτό ενδιαφέρον της Πολιτείας.

«Η Αιτωλοακαρνανία έχει τεράστιες δυνατότητες τουριστικής ανάπτυξης. Το διαπίστωσα χθες και σήμερα που βρέθηκα σε Μύτικα και Πάλαιρο, όπου πολλές ιδιωτικές επενδύσεις σε ξενοδοχειακές μονάδες βρίσκονται σε εξέλιξη!

Χάρηκα επίσης γιατί η Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ Βαθμού στέκεται αρωγός στις πρωτοβουλίες να γίνει ο νομός μας ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός!

Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη ένταση των προσπαθειών της Πολιτείας , αφού οι υποδομές κυρίως στους δρόμους βρίσκονται σε μεγάλη υστέρηση!

Όπως και να ‘χει το μέλλον της Αιτωλοακαρνανίας θα είναι καλύτερο, όταν αγωνισθούμε όλοι μαζί γι’ αυτό!» ανέφερε ο Σπύρος Κωνσταντάρας σε ανάρτησή του.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 678 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Αυγούστου 2021 23:55
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.