Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 17:57

Στον «αέρα» το «myHealth»: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε - Πως λειτουργεί

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έτοιμη για χρήση είναι η ηλεκτρονική εφαρμογή παρακολούθησης συνταγών και άυλων παραπεμπτικών, «myHealth».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό βιβλιάριο υγείας με πρόσβαση στο ιατρικό ιστορικό σας μέσω του κινητού σας.

Μέσω της σχετικής εφαρμογής ο ασθενής – χρήστης έχει πρόσβαση στον αριθμό και το είδος των συνταγών φαρμάκων και των παραπεμπτικών ιατρικών εξετάσεων που τον αφορούν και έχουν καταχωρισθεί στη βάση δεδομένων του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης.

Σημειώνεται πως ο ασθενής - χρήστης δύναται να λαμβάνει με την ίδια διαδικασία τα ίδια στοιχεία και για τα προστατευόμενα μέλη του.

Πώς μπορείτε να μπείτε στο «myHealth»

Δικαίωμα πρόσβασης στην εφαρμογή έχουν οι ασθενείς, οι οποίοι έχουν αυθεντικοποιηθεί είτε με τη χρήση των κωδικών - διαπιστευτηρίων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (TAXISnet) είτε με τη χρήση των κωδικών - διαπιστευτηρίων των συστημάτων ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking).

Για ολοκλήρωση της αυθεντικοποίησης, εάν εισέλθετε με κωδικούς e-banking, απαιτείται η καταχώρηση κωδικού μιας χρήσης (One Time Password - OTP), ο οποίος αποστέλλεται μέσω του συστήματος στην κινητή συσκευή του χρήστη.

pronews.gr

Διαβάστηκε 578 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.