Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:28 μμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 17:22

Ασφαλτόστρωση στη γέφυρα της ΔΕΗ στον Αχελώο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εργασίες συντήρησης και ασφαλτόστρωσης πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στη γέφυρα της ΔΕΗ, στον Αχελώο, στη διαδρομή που ενώνει τα Καλύβια με την περιοχή Ξηρομέρου.

Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της Κοινότητας Καλυβίων προς τον ΥΗΣ Καστρακίου, ενώ στη συνέχεια έγινε έλεγχος της εγκατάστασης από ομάδα εργασίας της ΔΕΗ και αποφασίσθηκε να προχωρήσουν οι αναγκαίες εργασίες συντήρησης.

Έγινε ασφαλτόστρωση με νέο τάπητα, διαγράμμιση, τοποθετήθηκαν πλευρικές μπάρες και έγινε βελτίωση της οδοσήμανσης επί του καταστρώματος της γέφυρας. Επίσης θα γίνουν συντηρήσεις στον ηλεκτροφωτισμό, διότι εδώ και καιρό δεν λειτουργεί.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, ανέφερε τα εξής: «Νιώθω ικανοποιημένος όταν τα αιτήματα προς τις υπηρεσίες βρίσκουν τόσο γρήγορη ανταπόκριση. Έτσι και τώρα οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ, ΥΗΣ Καστρακίου, μετά από αίτημα, έκαναν αυτοψία στην γέφυρα που ενώνει τα Καλύβια με τα χωριά του Ξηρομέρου και ξεκίνησαν γρήγορα τις εργασίες για την συντήρησή της και την ασφαλή διέλευση των οχημάτων».

Πηγή: kalyvia.gr

Διαβάστηκε 468 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.