Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 11:18

Kυκλοφόρησε το δεύτερο βιβλίο της Ελένης Στρατούλη, «Λαβύρινθων έξοδοι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Kυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις ΑΠΑΡΣΙΣ το δεύτερο βιβλίο της Ελένης Στρατούλη, με τίτλο ΛΑΒΥΡΙΝΘΩΝ ΕΞΟΔΟΙ, που περιλαμβάνει ποιήματα, τραγούδια και πεζά, με θέμα τον Έρωτα, την Ομορφιά, τη Μελαγχολία και τη Νοσταλγία.

Το βιβλίο κοσμείται με έργα του Κερκυραίου γλύπτη-ζωγράφου Άγγελου Γερακάρη, που η συγγραφέας για την ευγενική προσφορά του.

Βρίσκεται στα βιβλιοπωλεία ΠΟΛΙΤΕΙΑ της Αθήνας και ΠΛΟΥΣ της Κέρκυρας.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορείτε να το προμηθευτείτε και από οποιοδήποτε άλλο βιβλιοπωλείο κατόπιν παραγγελίας, απευθείας από τις εκδόσεις Άπαρσις, από το διαδίκτυο, καθώς και κατόπιν επικοινωνίας:  (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τηλ. 6977406384).

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα περίπλοκο ταξίδι αναζήτησης και εξερεύνησης της συνειδητότητας σε θάλασσες τραγουδιών και ποιημάτων (σαν αφηγήσεις) και σε νησίδες-σταθμούς αφηγήσεων (σαν ποιήματα), έμπλεες συναισθημάτων, που οι λέξεις και εικόνες άλλοτε καλύπτουν και άλλοτε αποκαλύπτουν την έντασή τους.

Στο ταξίδι αυτό, οι τέσσερεις εποχές της ανθρώπινης ψυχής, ο ΕΡΩΤΑΣ, η ΟΜΟΡΦΙΑ, η ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ και η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ, εμφανίζονται ως πραγματικές ή ονειρικές διέξοδοι στους λαβύρινθους της ζωής και της σκέψης, με μια αδιόρατη κλωστή θλίψης να τις διαπερνά και να τις συνδέει μεταξύ τους.

Σχεδιασμός εξωφύλλου: Γεωργία Αλεβιζάκη
Ηλεκτρονική επεξεργασία: Νικολέττα Γεωργιάδου

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Ελένη Στρατούλη γεννήθηκε το 1962 στον Αστακό Ξηρομέρου του νομού Αιτωλοακαρνανίας, όπου έζησε μέχρις ότου τελείωσε το Λύκειο.
Σπούδασε στο Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής
Αθηνών. Ζει από το 1984 στην Κέρκυρα, όπου εργάστηκε ως δικηγόρος μέχρι τη συνταξιοδότησή της. Έχει ένα γιο, πτυχιούχο Φιλολογίας.
Από την Άπαρσις κυκλοφορεί και το πρώτο της
βιβλίο, “Σπέρνω παραμύθια, φυτρώνουν ιστορίες” (2020).

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1069 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.