Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 14:22

«Άγριες Μέλισσες» – (ένα ακόμη) ερωτικό τρίγωνο στο Διαφάνι με πρωταγωνίστρια την Ασημίνα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τρίτος κύκλος της σειράς εποχής θα είναι άκρως συναρπαστικός.

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών». Η πετυχημένη σειρά του ANT1 θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη στις οθόνες μας και αναμένεται να μας καθηλώσει.

Στον τρίτο κύκλο η Ασημίνα θα φέρει τα πάνω – κάτω στο χωριό:
Στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου είχαμε δει τον Νικηφόρο να ζητάει διαζύγιο από την Ασημίνα, όταν έμαθε ότι είχε εμπλακεί στο φόνο του αδελφού του. Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε, οι σχέσεις του ζευγαριού αναθερμάνθηκαν και τα πρώτα spoiler έλεγαν ότι στον νέο κύκλο της σειράς η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα επανασυνδεθούν.

Αυτό θα συμβεί, αλλά θα κρατήσει για πολύ λίγο καθώς θα μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους. Η Ασημίνα, τώρα που δεν μένει πια στο σπίτι των Σεβαστών, θα αναζητήσει δουλειά σε μια εφημερίδα στη Λάρισα. Διευθυντής εκεί είναι ο Πέτρος (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), ο οποίος φαινομενικά παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης.

Όταν η Ελένη, αλλά και όλη η παρέα του καφενείου, η Βιολέτα, ο Κυριάκος, ο Μπάμπης, ο Ταξίαρχος και ο Ενωμοτάρχης θα ταχθούν εναντίον της Χούντας θα δουν με καχυποψία την Ασημίνα. Το ίδιο ισχύει και για την Ελένη που θα δει τον Λάμπρο να εξορίζεται στη Λέρο λόγω των πολιτικών πεποιθήσεών του. Η στάση της Ασημίνας θα τη φέρει για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με την αδερφή της. Αλλά εκείνη δεν μπορεί να πει την αλήθεια για τον Πέτρο, για τον οποίο η καρδιά της χτυπάει δυνατά, όπως αναφέρει το znews.gr.

Πηγή: in.gr

Διαβάστηκε 833 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.