Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:54 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 14:03

Κώστας Λύρος: «Ολοκληρώνεται το έργο του ηλεκτροφωτισμού στο Αιτωλικό» – Συνιστάται στους πολίτες αυξημένη προσοχή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων στην πόλη του Αιτωλικού.

Το έργο στοχεύει στην συνολική αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου. Τα νέα φωτιστικά σώματα που τοποθετούνται και στις δυο εισόδους/εξόδους του Αιτωλικού ανέρχονται σε 128 κι αναμένεται να δημιουργήσουν ασφαλέστερες συνθήκες διέλευσης για οδηγούς και πεζούς.

Λόγω της αντικατάστασης του δικτύου και στις δύο περιοχές εκτελούνται εντατικές εργασίες, για την συντομότερη παράδοση του έργου η οποία τοποθετείται χρονικά περί τα τέλη Αυγούστου. Στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα, συνιστάται στους διερχόμενους πολίτες να έχουν αυξημένη προσοχή και μειωμένη ταχύτητα. Η όχληση είναι προσωρινή, ωστόσο το έργο αποτελεί μια μεγάλη παρέμβαση η οποία υπήρξε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Σε δήλωσή του, Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος σημειώνει ότι «Ζητούμε την κατανόηση των πολιτών για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που απομένει έως την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών στο Αιτωλικό. Το έργο του ηλεκτροφωτισμού κρίσιμων οδικών σημείων στο σύνολο των χωρικών ενοτήτων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, είναι πολύτιμο για την ασφάλειά τους. Υπήρξε ένα πάγιο αίτημα των συνδημοτών μας που αναβαθμίζει σημαντικά την ποιότητα της ζωής τους. Παρά τις δυσμενείς συνθήκες, συνεχίζουμε τις δράσεις μας με στόχευση και προγραμματισμό. Προχωρούμε στο μέλλον του Δήμου μας».

Διαβάστηκε 519 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.