Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  5:55 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 12:42

Δρομολόγιο λεωφορείου για Παιδική Εξοχή Μπούκας απο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παιδικής Εξοχής Μπούκας του Δήμου Αμφιλοχίας ανακοινώνει ότι για την τρίτη κατασκηνωτική περίοδο (από 4/8/2021 για κορίτσια 6-16 ετών), θα αναχωρήσει λεωφορείο την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στις 06:30πμ, από τον παλιό σταθμό των τραίνων στο Αγρίνιο.

Στο σημείο αναχώρησης θα παραβρίσκεται υπεύθυνος συνοδός για την τήρηση των υγειονομικών κανόνων κατά την επιβίβαση, μετακίνηση και αποβίβαση των κατασκηνωτών.

Κατά την μετακίνηση των κατασκηνωτών απαιτείται υποχρεωτικά η χρήση μάσκας

Οι κατασκηνωτές κατά την προσέλευσή τους στην κατασκήνωση υποχρεούνται να διαθέτουν και να επιδεικνύουν στον υπεύθυνο της κατασκήνωσης, αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (RT-PCR) εντός είκοσι τεσσάρων έως εβδομήντα δύο (24-72) ωρών ή αρνητικό αποτέλεσμα ελέγχου με ταχεία μέθοδο ανίχνευσης αντιγόνου (rapid-test) εντός είκοσι τεσσάρων έως σαράντα οκτώ (24-48) ωρών από την προσέλευση.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε στους γονείς των κατασκηνωτών ότι τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στην κατασκήνωση, θα πρέπει πριν την προσέλευσή τους να έχουν ελεγχθεί για πυρετό ή και άλλα συμπτώματα τα οποία παραπέμπουν σε λοίμωξη σχετική με COVID-19.

Τηλέφωνο επικοινωνίας κατασκήνωσης: 2642051337

Διαβάστηκε 360 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.