Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:24 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 23:25

Πρωτοποριακή δημοσκόπηση από το Φαρμάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πρωτοποριακή δημοσκόπηση από το Φαρμάκη

Δημοσκόπηση κάνει ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης. Δεν πρόκειται βέβαια για κλασική δημοσκόπηση αλλά για διαδικτυακή, που προωθείται αρκετά μέσα από τα social media.  Η δημοσκόπηση αυτή είναι ουσιαστικά ένα ερωτηματολόγιο που καλείται ο πολίτης να συμπληρώσει μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα του Περιφερειάρχη.

Τα ερωτήματα φυσικά έχουν να κάνουν με τα έργα και τις δράσεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αλλά και το βαθμό ικανοποίησης για το έργο της Περιφέρειας. Επιπλέον ο Περιφερειάρχης ζητά από τους πολίτες να του καταθέσουν και τις προτάσεις του.

«Το έργο μας στηρίζεται στις προτάσεις του κάθε πολίτη της Περιφέρειας. Ακούμε τις γνώμες όλων και αναμορφώνουμε το πρόγραμμά μας, ώστε να κάνουμε την Περιφέρεια καλύτερη για όλους!» αναφέρει ο ίδιος στο κάλεσμά του. Οπωσδήποτε πρόκειται για ένα πρωτοποριακό τρόπο επικοινωνίας του Περιφερειάρχη με τους πολίτες.

Κυρίως όμως φαίνεται ότι ο Νεκτάριος Φαρμάκης θέλει να ακούει συνεχώς την κοινωνία. Μάλιστα το timing της συγκεκριμένης διαδικτυακής δημοσκόπησης ίσως να μην είναι τυχαίο.

Πλησιάζοντας στο μέσον της θητείας της περιφερειακής αρχής ο Περιφερειάρχης θα θέλει να ακούσει και τα παράπονα και τις προτάσεις της κοινωνίας, έτσι ώστε στο δεύτερο μισό της θητείας να διορθωθούν οι τυχόν στραβοτιμονίες, που επισημαίνουν οι πολίτες.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

farmakis

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.