Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 22:34

Αγρίνιο: Νέα συγκέντρωση για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουλίου στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, που ήταν η πρώτη στην περιοχή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον μη υποχρεωτικό εμβολιασμό και στην οποία η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, σήμερα, νωρίτερα το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε νέα συγκέντρωση, επίσης στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Η κινητοποίηση αυτή συμπίπτει σχεδόν χρονικά με την κινητοποίηση στην Πάτρα η οποία διοργανώθηκε για να υποστηρίξουν του Μητροπολίτες Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά και Κυθήρων Σεραφείμ.

Όπως έγραφε η ανακοίνωση για την συγκέντρωση της Πάτρας: «διαμαρτυρία για την κατάφωρα άδικη δίωξη από τα όργανα της διοικούσης Eκκλησίας, των Mητροπολιτών Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά. Οι δύο Mητροπολίτες έχουν επανειλημμένα στοχοποιηθεί, καθώς αγωνίζονται σθεναρά από το μετερίζι της Ορθοδόξου πίστεως, ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των ντόπιων συνεργατών της»

Σκοπός της κινητοποίησης στο Αγρίνιο ήταν οι πολίτες να στείλουν ένα μήνυμα ως προς την αντίθεσή τους στην υποχρεωτικότητα της εμβολιαστικής διαδικασίας.

Η ανακοίνωση για την σημερινή κινητοποίηση – συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας είχε ως εξής: “Είμαστε δίπλα σε όλα τα σώματα ασφαλείας… Δίπλα σε κάθε υγειονομικό… Δίπλα σε κάθε εκπαιδευτικό… Δίπλα σε κάθε Έλληνα πολίτη… Οι Έλληνες δεν είναι πειραματόζωα… Απαιτούμε την κατάργηση της υποχρεωτικότητας… Δεν είμαστε κατά των εμβολίων και της επιστήμης… Είμαστε κατά της υποχρέωσης και κατά των πειραματικών εμβολίων”.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 279 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.