Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:17 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021 14:41

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου για τις ακραίες θερμοκρασίες - Κλιματιζόμενες αίθουσες και υποστήριξη σε ευπαθείς ομάδες από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λόγω της πρόβλεψης για επικράτηση ακραίων καιρικών φαινομένων τις επόμενες ημέρες με χαρακτηριστικό τις υψηλές θερμοκρασίες, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου στο πλαίσιο λήψης μέτρων προστασίας ευπαθών ομάδων πληθυσμού, θα διαθέσει κλιματιζόμενες αίθουσες σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Στο Μεσολόγγι, από αύριο Πέμπτη 29 Ιουλίου, θα λειτουργήσουν η κλιματιζόμενη αίθουσα του ΚΑΠΗ καθώς και ο χώρος του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου κατά τις ώρες από 9.00 το πρωί έως 8.00 το βράδυ. Σημειώνεται ότι η προσέλευση και παραμονή στους παραπάνω χώρους, θα πρέπει να γίνεται με την λήψη μέτρων ατομικής προστασίας για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας υγείας.

 Στα λοιπά δημοτικά διαμερίσματα και κοινότητες, στην διάθεση του κοινού θα βρίσκονται οι αίθουσες των δημοτικών καταστημάτων.

Στο ίδιο πλαίσιο λήψης προληπτικών μέτρων, τι ς επόμενες ημέρες θα βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή οι εργαζόμενοι του προγράμματος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου «Βοήθεια στο σπίτι», προκειμένου να παρέχουν υποστήριξη κυρίως σε υπερηλίκους και άτομα με προβλήματα υγείας, εάν κριθεί απαραίτητο.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

Ανθή Ρίζου – Καλτσούλα (Κοινωνική Λειτουργός): 6986067738 (Ι.Π. Μεσολογγίου)

Μαρία Μακρή (Κοινωνική Λειτουργός): 6947423359 (Οινιάδες)

Ιωάννα Παπαχρήστου (Κοινωνική Λειτουργός) 6945114544 (Αιτωλικό)

Διαβάστηκε 329 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.