Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021 14:59

Λίμνη Στράτου, Αγρίνιο - Θαλάσσιο Σκι: Οι Ευχαριστίες της Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίμνη Στράτου, Αγρίνιο - Θαλάσσιο Σκι: 

Ολοκληρώθηκαν τα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ

Οι Ευχαριστίες της Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας

Με την αποχώρηση και της τελευταίας αποστολής σήμερα (Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021) η διοργάνωση των Πανευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ανδρών – Γυναικών και ΑΜΕΑ ανήκει πλέον στην ιστορία.

Η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι κ. Χριστιάννα Μάμαλη τόνισε ότι: «Δέχθηκα συγχαρητήρια από όλες τις αποστολές και αυτό βάζει τα θεμέλια για την ανάπτυξη του τουριστικού αθλητισμού στον τόπο μας» και συνέχισε λέγοντας ότι: «Εάν δεν είχα στο πλευρό μου τους μεγάλους δωρητές,  την κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και τον κ. Θεόδωρο Αγγελόπουλο, την τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμο Αγρινίου και Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας) καθώς και τους ιδιώτες χορηγούς δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη διοργάνωση στη Λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο. Τους ευχαριστώ όλους θερμά και ελπίζω πολύ σύντομα να τα ξαναπούμε στη συγκεκριμένη περιοχή με την πραγματοποίηση και άλλων αντίστοιχων κορυφαίων διοργανώσεων».

Διαβάστηκε 167 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.