Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  3:07 μμ
 
wm small
Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021 13:07

Κινητοποίηση στην Πάτρα υπέρ του Μητροπολίτη Aιτωλίας και Ακαρνανίας -«αγωνίζεται ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κινητοποίηση οργανώνεται την προσεχή Τετάρτη στην Πάτρα ως διαμαρτυρία «για την κατάφωρα άδικη δίωξη από τα όργανα της διοικούσης Eκκλησίας, των Mητροπολιτών Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά», όπως αναφέρει το σχετικό κάλεσμα που διακινείται.

Σύμφωνα με τους εμπνευστές της δράσης μάλιστα «οι δύο Mητροπολίτες έχουν επανειλημμένα στοχοποιηθεί, καθώς αγωνίζονται σθεναρά από το μετερίζι της Ορθοδόξου πίστεως, ενάντια στα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των ντόπιων συνεργατών της».

Η πρόσκληση στην κινητοποίηση δεν φέρει ονόματα διοργανωτών ενώ σχετική ανακοίνωση δημοσιεύει και ο «Ορθόδοξος Τύπος», αναφέρει το tempo24.news 

Διαβάστηκε 547 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.