Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  10:59 πμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 17:25

«Τουρισμός για Όλους»: Ανακοινώθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πρόγραμμα προσφέρει 100% επιδότηση σε καταλύματα για 2 με 3 διανυκτερεύσεις, και 80% για 4 διανυκτερεύσεις

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους», οι δικαιούχοι και οι αποκλειόμενοι βάσει των προσωρινών πινάκων που δόθηκαν στη δημοσιότητα. Όσοι έχουν κάνει αίτηση μπορούν να μπουν στο Προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων και με τον κωδικό της αίτησής τους να δουν εάν έχουν επιλεγεί. Υπάρχει και Προσωρινό Μητρώο Αποκλειομένων. Πρόκειται για τα προσωρινά αποτελέσματα και αναμένεται ν’ ακολουθήσει η διαδικασία των ενστάσεων αν κάποιοι από όσους «κόπηκαν» ενδιαφέρονται κι εν συνεχεία θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα με πιθανές αλλαγές.

Το πρόγραμμα προσφέρει 100% επιδότηση σε καταλύματα για 2 με 3 διανυκτερεύσεις, και 80% για 4 διανυκτερεύσεις.

Μπείτε ΕΔΩ για τα αποτελέσματα

Ο δικαιούχος και τα ωφελούμενα μέλη του e-voucher επιλέγουν κατάλυμα από το Μητρώο Παρόχων και με δική τους ευθύνη κάνουν τη σχετική κράτηση αναφέροντας ότι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού και κάτοχοι e-voucher. Aπό το μητρώο παρόχων ενημερώνονται για την δηλωθείσα, από τον πάροχο, τιμή συνεργασίας. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου στις 00.01 έως την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 23.59.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 418 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.