Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 11:33

Στράτος, Εύηνος, Διόνι τα hotspot των extreme sports – Λείπει όμως το σχέδιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στράτος, Εύηνος, Διόνι τα hotspot των extreme sports – Λείπει όμως το σχέδιο

Δεν είναι μόνο οι εγκαταστάσεις του θαλασσίου σκι στη Στράτο που περιμένουν μια μεγαλύτερη αξιοποίηση. Είναι και η πίστα του κανόε-καγιάκ στον Εύηνο, είναι και το Διόνι της Κατοχής που τα τελευταία χρόνια γίνεται πόλος έλξης για τους αθλητές του kitesurf.

Μάλιστα το προηγούμενο Σάββατο  με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και το φετινό φεστιβάλ Kitesurf στο Διόνι Κατοχής.

Ήταν η 5η διοργάνωση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον περισσοτέρων των 100 αθλητών τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό που συγκεντρώθηκαν στην παραλία για να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.

Στράτος, Εύηνος, Διόνι τα hotspot των extreme sports στην Αιτωλοακαρνανία. Και ίσως θα πρέπει να προσθέσουμε και το αναρριχητικό πεδίο της Βαράσοβας.

Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν σοβαρές δυνατότητες για την προβολή της περιοχής και την αύξηση της επισκεψιμότητάς της.

Το ζήτημα είναι να υπάρξει ένα οργανωμένο σχέδιο και από τους τοπικούς φορείς και από την Πολιτεία για να αξιοποιηθούν αυτές οι δυνατότητες.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 537 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.