Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:45 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 22:10

Παράταξη Αγρίνιο μπορείς: «Η μπάλα στην εξέδρα, για μια ακόμη φορά, για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες του Δήμου Αγρινίου»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το είδαμε και αυτό.

Απάντηση σε ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αγρινίου να κλείνει με την φράση «εκ της Διοικήσεως»!!!!!

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ και  Δήμαρχος Αγρινίου χάθηκε ως δια μαγείας. Μήπως γιατί «ο βασιλιάς είναι γυμνός»; Ο συντάκτης  μάλλον νομίζει πως απευθύνεται σε ανθρώπους της εποχής που η αλληλογραφία γίνονταν με τα περιστέρια.

Η παράταξη μας δεν έθεσε θέματα απολογισμού έργου της ΔΕΥΑ αλλά, αφού θέλετε να ανοίξουμε  αυτό το ζήτημα, σας προκαλούμε σε μια δημόσια συζήτηση προκειμένου να γίνει μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα για τα πεπραγμένα σας.

Εκεί θα μπορεί να απαντήσει η ΔΕΥΑΑ για προβλήματα δεκαετιών αλλά να μην ξεχνά ότι η δημοτική αρχή είναι μέρος του προβλήματος που ξεκάθαρα παραδέχεται ότι υπάρχει, διότι η ίδια διοίκηση υπάρχει στην ΔΕΥΑΑ την τελευταία οκταετία .

Ας αφουγκραστεί τον κόσμο σε πάρα πολλές περιοχές του Δήμου Αγρινίου που λέει το νερό- νεράκι, ενώ γύρω μας υπάρχει τόσο νερό που δεν υπάρχει πουθενά σε άλλη περιοχή της Ελλάδας!

Ας περπατήσει, ειδικά στους δρόμους του Αγρινίου και μεγάλων οικισμών, όπου έχουμε ξοδέψει όλο τον προϋπολογισμό της ΔΕΥΑΑ για επισκευή βλαβών οι οποίες δεν έχουν τελειωμό.

Κύριοι της «διοικήσεως», απρόσωποι «υπογράφοντες» της επιστολής σας, αντιλήφθητε πως αστείο είναι να γίνονται οι συνεδριάσεις δια περιφοράς, όχι με τηλεδιάσκεψη.

Διότι πρέπει να μπορούμε να ενημερωνόμαστε από την υπηρεσία πιο εμπεριστατωμένα και σφαιρικά, να συζητάμε αλλά και να εκφράζουμε τις απόψεις μας.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία, φωνάξτε μας να σας βοηθήσουμε ή απευθυνθείτε σε αλλά συλλογικά όργανα του δήμου τα οποία, έστω και καθυστερημένα, εγκατέστησαν το σύστημα για τηλεδιάσκεψη.

Είναι λυπηρό να διοικείτε με αλήστου μνήμης τακτικές και να προβάλετε μιαν άλλη εικονική πραγματικότητα. Μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα για μια ακόμη φορά.

Την ανικανότητα σας την πιστοποιείτε καθημερινά, επί μια οκταετία, με λόγια αντί για λύσεις στα σοβαρά ζητήματα .

Αντί επιλόγου ρωτάμε, για μια ακόμη φορά, τον κ. Δήμαρχο: Συμφωνεί ή όχι με την δια περιφοράς συνεδρίαση; Αν έχει μια πειστική απάντηση, ας μας απαντήσει.

Οι υπογράφοντες ( επωνύμως)
Παναγιώτης Καψάλης
Χρήστος Κουτρουμάνος
Δημοτικοί  Σύμβουλοι της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς»
και μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Αγρινίου

Διαβάστηκε 861 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.