Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 15:03

Αγρίνιο: Ενημερωτική Εκδήλωση για τον Καρκίνο του Μαστού (Παρ 23/7/2021 11:00)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Παρασκευή 23 Ιουλίου και ώρα 11:00 π.μ.  η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου θα φιλοξενήσει την Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού μέσω των σελίδων του facebook του Κοινωνικού Ιατρείου https://www.facebook.com/KoinonikoIatreioDemouAgriniou και του Κοινωνικού Φαρμακείου https://www.facebook.com/KoinonikoFarmakeioDhmouAgriniou .

Πρόκειται για πρωτοβουλία από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας και το έργο «Σύμμαχοι Φροντίδας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με σκοπό  την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, αλλά και του κρίσιμου ρόλου των φροντιστών ασθενών με καρκίνο.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Δημήτρης Κούκουρας, η ψυχολόγος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, κ. Γεωργία Πανίτσα και η εκπαιδευμένη εθελόντρια – μέλος του Συλλόγου, κ. Ρένα Χυτοπούλου. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, κ. Κωνσταντίνος Καλαντζής και η Πρόεδρος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, κ. Λιολιώ Κολυπέρα, ενώ συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κοινωνική λειτουργός του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, κ. Ελένη Μητροπούλου.

Διαβάστηκε 424 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.