Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 15:33

Και άλλο βιομηχανικό λάθος;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας.

Το δημοσίευμα της χθεσινής εφημερίδας Κόντρα, αν ισχύει, για λευκό τυρί από αγελαδινό γάλα που πουλιόταν στη σουηδική αγορά ως Φέτα ΠΟΠ,  που ως γνωστό παρασκευάζεται από πρόβειο γάλα και έως 30% συμμετοχή γίδινου,  έρχεται να επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά τον αγώνα που δίνει ο ΣΕΚ εδώ και χρόνια εναντίον των «ελληνοποιήσεων και των νοθεύσεων των ΠΟΠ προϊόντων και ιδιαίτερα  της Φέτας, που είναι  ένα περιζήτητο προϊόν σε πάνω από 60 χώρες του κόσμου.

Αυτοί  οι «ελληναράδες» και οι επιχειρήσεις τους το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το αλόγιστο κέρδος καταδικάζοντας ένα μοναδικό προϊόν στον κόσμο  στην αμφισβήτηση, τους αιγοπροβατοτρόφους στην εξαθλίωση και έξοδο από το επάγγελμα και τη χώρα ως χώρα της «λαμογιάς».

Μετά την υπόθεση της εταιρίας ΟΜΗΡΟΣ που πουλούσε μαϊμού φέτα ΠΟΠ στη Γερμανία και το χάιδεμα του ΥπΑΑΤ με τιμωρία «για γέλια», άνοιξε η όρεξη όλων των επίδοξων νοθευτών.

Εμείς πιστεύουμε ότι τέτοια συμβάντα πρέπει να θεωρούνται εγκληματικές πράξεις εναντίον της χώρας, των παραγωγών αιγοπρόβειου γάλακτος και των υγιών επιχειρήσεων του μεταποιητικού τομέα γάλακτος.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Ζητάμε άμεσα:

  • Την κινητοποίηση της Κυβέρνησης και όλων των αρμόδιων Υπουργείων  στην κατεύθυνση της προστασίας των αγνών και ποιοτικών ελληνικών  προϊόντων τόσο στην εσωτερική όσο και εξωτερική αγορά.
  • Να οριστούν με νόμο ως εγκληματικές πράξεις οι «ελληνοποιήσεις» και οι νοθείες ΠΟΠ προϊόντων.
Διαβάστηκε 339 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.